Skip to content

Ganō Care Talks with our founder


‘Uit fascinatie voor alles wat natuurlijk en onbewerkt is, zocht ik naar natuurlijke alternatieven om mijn levenskwaliteit te verbeteren.’


De oorsprong

Ik zocht een alternatief om mijn hormonen in balans te brengen. Sinds mijn puberteit had ik last van hormonale hoofdpijnen tijdens mijn periodieke cyclus. Sinds vijf jaar ervaar ik enorm veel stress door het ondernemerschap. Die langdurige stress bracht heel wat klachten met zich mee. Logisch, bij stress gaat je lichaam in beschermingsreactie en schakelt hierdoor andere lichaamsfunctionaliteiten uit. Hierdoor had ik last van hoofdpijn en nekpijn door gespannen spieren, verminderde immuniteit en slapeloosheid.

Uit een fascinatie voor alles wat natuurlijk en onbewerkt is, zocht ik naar natuurlijke alternatieven om mijn levenskwaliteit te verbeteren. Ik verdiepte me en las tal van wetenschappelijke onderzoeken over de werking van Cannabinoïden. 

Maar ik vond mijn gading niet in de markt. De Cannabisplant telt meer dan 60 Cannabinoïden terwijl de meeste merken enkel oliën op basis van CBD aanbieden. Daarnaast hunkerde ik naar transparantie over de oorsprong van de Cannabinoïden en het organische karakter van de hennepplanten. Bovendien had ik geen vertrouwen in de kwaliteit van het aanbod in deze nieuwe en ongecontroleerde sector. 

Daarom trok ik zelf naar Zwitserland en ontwikkelden we in co-creatie eigen recepturen.


Het antwoord 


Als antwoord op de stress die leeft in onze maatschappij, bedachten we de Ganō Routine. Dit dagelijks onthaastingsritueel combineert supplementen en huidverzorging met de helende kracht van Cannabis Sativa L., of simpelweg hennep. Je leest het goed! De cannabisplant bevat heel wat andere werkende stoffen (zogeheten Cannabinoïden) die zorgen voor innerlijke balans en een stralende huid.’

Onze producten bieden dus eigenlijk een antwoord op stress en de gevolgen hiervan. Ganō Cannabinoids connecteren met je lichaam en balanceren de werking van organen, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het effect? Je lichaam ervaart minder stress en vindt rust. Hierdoor stimuleert het slaap, ontspanning en immuniteit, terwijl het spier- en zenuwpijnen, migraine en hormonale hoofdpijnen tempert.

Same Day Dispatch

All orders placed before 12:00 Monday to Friday are dispatched same day.

Free & Fast Delivery

A free fully-trackable 2-day delivery service on all orders over €75.

Certified & Tested

Produced in an Accredited Laboratory. Supreme Certified Tested & Analyzed.